‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda – zondagavond

zo 25 november

Aanvang: 19.30 uur
KAARTEN
€ 5,-

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

De zondagavond is gereserveerd voor het zogenaamde ’48 Hour Theater Project’: op twee verschillende locaties maken spelers afkomstig uit de Bredase theatergezelschappen binnen twee dagen een voorstelling. Elke groep krijgt een eigen regisseur toegewezen: Juup Luijten of Peter van der Heijden. De avond kent een voor- en nazit en wordt muzikaal omlijst door de band Legal Issues.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022