‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda: Aladdin en de wonderlamp 6+ (De Derde Akte)

zo 25 november

Aanvang: 16.00 uur
KAARTEN
€ 3,50

Alladin en de wonderlamp
Een geest zit gevangen in een lamp in een grot hier ver vandaan. In een land waar de zon altijd schijnt. Jafar en Iago willen de geest bevrijden uit de lamp en zijn op zoek naar de persoon die driemaal een andere naam zal geven. Want hij die driemaal een andere naam zal geven, zal de lamp vinden en de vloek kunnen opheffen.

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

De zondagmiddag is traditioneel gereserveerd voor de familievoorstellingen, geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Toegang tot alle drie de voorstellingen kost €7,50. Klik hier voor het passe-partout. Het is ook mogelijk om voor 3,50 euro een kaartje te kopen voor één van de drie voorstellingen. Het betreft ‘Aladdin en de wonderlamp’ (BST De Derde Akte), ‘De wind in de rug’ (Theater Achterom) en ‘Poef!’ (Haagse Bluf).

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022