‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda: De wind in de rug 6+ (Theater Achterom)

zo 25 november

Aanvang: 15.00 uur
KAARTEN
€ 3,50

De wind in de rug
Marieke voelt zich thuis soms eenzaam. Op een dag krijgt ze ineens hulp uit onverwachte hoek. Dat is heel erg fijn, maar soms ook wel een beetje raar. En het blijkt ook dat zij niet de enige is die geholpen wordt.

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

De zondagmiddag is traditioneel gereserveerd voor de familievoorstellingen, geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Toegang tot alle drie de voorstellingen kost €7,50. Klik hier voor het passe-partout. Het is ook mogelijk om voor 3,50 euro een kaartje te kopen voor één van de drie voorstellingen. Het betreft ‘Aladdin en de wonderlamp’ (BST De Derde Akte), ‘De wind in de rug’ (Theater Achterom) en ‘Poef!’ (Haagse Bluf).

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022