‹ Terug naar overzicht

AtoB

Theaterfestival Breda: familiedag

zo 19 november

Let op: de voorstellingen hebben verschillende aanvangstijden.
KAARTEN
€ 2,50 per voorstelling / € 5,- dagkaart zondag

De zondag is traditiegetrouw de familiedag met drie kindervoorstellingen voor een schappelijk prijsje.

Boulevard All Stars | De prinses met de lange haren
Aanvang: 14.00 uur

De prinses is een sprookje over een prinses in een arm land. Haar vader, de koning, vindt haar het belangrijkste sieraad van een vrouw en hoop dat zijn dochter het land rijk gaat maken met haar haren. De prinses is een dromerige en grappige voorstelling over verwachtingen en het losbreken uit tradities.

Regie: Simone de Kuijper | spel: Rex Staneke, Angie Cotrotsos, Anton Geers en Reginald Kluijtmans

 

Theater Storm | De Dapperste Ridder Die Ooit Heeft Geleefd
Aanvang 15.00 uur

In dit sprookjesachtige kindertoneelstuk staat Ridder Cedrick centraal. Hij is de dapperste Ridder die ooit heeft geleefd en hij neemt je mee op zijn reis door een land hier niet zo heel ver vandaan. Waar rovers op de loer liggen, draken het koninkrijk terroriseren, maar ook waar je met eerlijkheid zelfs je diepste angsten kan overwinnen en waar liefde in iedere vorm mag bestaan.

Dit verrassende verhaal is gebaseerd op een kinderboek.

Regie: Adrian Ophorst | spel: Maarten W. Kulk, Ilse Haanstra, Tobias van Kempen, Myrthe Kleijweg en Adrian Ophorst van Theater Storm.

BST De Derde Akte | De Nieuwe Kleren van de Keizer
Aanvang: 16.00 uur

De Nieuwe Kleren van de Keizer vertelt het verhaal van een ijdele Keizer die erg op zijn uiterlijk gesteld is. Voor zijn verjaardag heeft hij werkelijk niets om aan te trekken en is hij opzoek naar een zere bijzonder kledingstuk. Een reiziger weet met een list het paleis van de Keizer binnen te komen. De reiziger belooft een gewaad te maken van een stof die voor menig mens onzichtbaar is. Dit is het begin van een listig plan vol spontane ideeën, bedrog, hebzucht, liefde, maar vooral een sprookje voor jong en oud.

De voorstelling wordt gespeeld door het Bredaas Studenten Theater De Derde Akte. Een vereniging voor studenten met een passie voor theater, zowel voor en achter de schermen. Met De Nieuwe Kleren van de Keizer spelen zij een komische voorstelling; een wonderbaarlijk sprookje met een bijzonder Keizerlijke verjaardag.

Meer informatie: www.theaterfestivalbreda.nl

augustus 2022