‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda – passe-partout zondagmiddag

zo 25 november

Aanvang: 14.00 uur
KAARTEN
€ 7,50

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

De zondagmiddag is traditioneel gereserveerd voor de familievoorstellingen, geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Toegang tot alle drie de voorstellingen kost €7,50. Het is ook mogelijk om voor € 3,50 een kaartje te kopen voor één van de drie voorstellingen. Het betreft ‘Aladdin en de wonderlamp’ (BST De Derde Akte), ‘De wind in de rug’ (Theater Achterom) en ‘Poef!’ (Haagse Bluf).

14.00 uur: POEF!
Wist jij dat heksen ook naar school moeten? Heks Douwe is blij dat hij eindelijk klaar is op de heksen academie en wacht vol spanning op de verlossende brief. De tijd is gekomen om heer en meester te worden van het toverbos, maar of de dieren hier zo blij mee zijn..

15.00 uur: De wind in de rug
Marieke voelt zich thuis soms eenzaam. Op een dag krijgt ze ineens hulp uit onverwachte hoek. Dat is heel erg fijn, maar soms ook wel een beetje raar. En het blijkt ook dat zij niet de enige is die geholpen wordt.

16.00 uur: Alladin en de wonderlamp
Een geest zit gevangen in een lamp in een grot hier ver vandaan. In een land waar de zon altijd schijnt. Jafar en Iago willen de geest bevrijden uit de lamp en zijn op zoek naar de persoon die driemaal een andere naam zal geven. Want hij die driemaal een andere naam zal geven, zal de lamp vinden en de vloek kunnen opheffen.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022