‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda – passe-partout drie avonden

vr 23 november – zo 25 november

Aanvang: vrijdag- en zaterdagavond 20.00 uur, zondagavond 19.30 uur
KAARTEN
€ 25,-

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

Op vrijdag en zaterdagavond zijn er steeds drie voorstellingen te zien. Op vrijdagavond 23 november zijn dat: Kaleidoscoop, Het Breda’s Theater en De Boulevard All Stars.

Op zaterdagavond 24 november zijn dat: Het Witte Water (winnaar van de Stadsblad-AtoB toneelprijs 2018), Allure Theater en Teater ’77.

De zondagavond is gereserveerd voor het zogenaamde ’48 Hour Theater Project’: op twee verschillende locaties maken spelers afkomstig uit de Bredase theatergezelschappen binnen twee dagen een voorstelling. Elke groep krijgt een eigen regisseur toegewezen: Juup Luijten of Peter van der Heijden. De avond kent een voor- en nazit en wordt muzikaal omlijst door de band Legal Issues.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022