‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda: POEF! 6+ (Haagse Bluf)

zo 25 november

Aanvang: 14.00 uur
KAARTEN
€ 3,50

POEF!
Wist jij dat heksen ook naar school moeten? Heks Douwe is blij dat hij eindelijk klaar is op de heksen academie en wacht vol spanning op de verlossende brief. De tijd is gekomen om heer en meester te worden van het toverbos, maar of de dieren hier zo blij mee zijn..

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB).

De zondagmiddag is traditioneel gereserveerd voor de familievoorstellingen, geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Toegang tot alle drie de voorstellingen kost €7,50. Klik hier voor het passe-partout. Het is ook mogelijk om voor 3,50 euro een kaartje te kopen voor één van de drie voorstellingen. Het betreft ‘Aladdin en de wonderlamp’ (BST De Derde Akte), ‘De wind in de rug’ (Theater Achterom) en ‘Poef!’ (Haagse Bluf).

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

augustus 2022