‹ Terug naar overzicht

Belcrum Bios Buitenfilm

Tulipani

wo 15 augustus

MIKE VAN DIEM
Aanvang: 21.15 uur – inloop: 20.30 uur
KAARTEN
€ 3,50

Een oer-Hollandse film met Italiaanse temperament!

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteurr te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. De cast van de film bestaat uit Nederlandse, Italiaanse en Canadese acteurs. “Naast een aantal ijzersterke Italiaanse acteurs, waaronder Giancarlo Giannini, hebben we Gijs Naber in een hele aanstekelijke hoofdrol zoals we hem niet eerder zagen en introduceren we zijn tegenspeelster Anneke Sluiters: een nieuwe verschijning in de Nederlandse film, die grote indruk zal maken”, aldus Oscar- en Gouden Kalf-winnend regisseur Mike van Diem.

Regie: Mike van Diem / drama, komedie / met: Gijs Naber, Anneke Sluiters, Ksenia Solo, Giorgio Pasotti / Nederland, Italië, Canada
2017, 90 min. / Italiaans, Engels, Nederlands gesproken / Nederlands ondertiteld

Arrangement

Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat u op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Laat de film maar beginnen!

Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10 (excl. filmticket). KAARTEN  arrangement.

augustus 2022