Jeugdtheaterwerkplaats Ctrl-f

Theaterwerkplaats Ctrl-f, Leer. Deel. Maak. Groei.

Ctrl-f daagt jong talent vanaf 8 jaar uit: ga aan de slag en ervaar hoe je zelf theater kunt maken in onze werkplaats! Is theater jouw serieuze passie en heb je talent om te acteren of theater te maken? Ontdek samen met onze theatermakers hoe leuk het is om toneel te spelen en creatief te denken. Je krijgt verschillende oefeningen om uiteindelijk je eigen talent binnen theater te ontplooien. Zo kun je in aanraking komen met de verschillende factoren die komen kijken bij het maken van een voorstelling zoals acteren, schrijven, regisseren. Je komt elke week bij elkaar bij Podium Bloos. Aan het einde van het seizoen speel je natuurlijk samen op het podium voor echt publiek!

Professionele begeleiding
Werkgroepen
Prijzen en aanmelding

Professionele begeleiding
Deze theaterwerkplaats leidt kinderen en jongeren op in de wereld van het theater. Als je meedoet is dit minstens voor een jaar, maar veel deelnemers grijpen de mogelijkheid aan om zich tijdens meerdere jaren te ontwikkelen. Doordat we bij Ctrl-f met kleine groepen werken is er ruimte voor echte individuele aandacht. We gaan opzoek naar jouw kwaliteiten binnen het theater en zorgen dat jij je echt gaat ontwikkelen. Daarnaast kijk je mee hoe professionele theatermakers bij Podium Bloos aan hun voorstellingen werken. Ook onze theatercoaches steken je zéker aan met het theatervirus. Zij staan namelijk zelf ook veel op de planken. De tips die ze met je delen komen niet uit een boekje, maar van hun eigen ervaringen als acteur en regisseur.

Werkgroepen
Een van de leukste dingen aan Ctrl-f is dat je kunt samenwerken met én leren van je leeftijdsgenoten. Daarom zijn er verschillende groepen gemaakt, afhankelijk van leeftijd en ervaring. De proeflessen vinden plaats op zondag 1 juli (Bühne-groep 12 t/m 18 jaar) en op zondag 10 juni (Studio-groep 8 t/m 12 jaar). Klik hier voor meer informatie over de verschillende groepen.

Op de hoogte blijven?
Wil je nog even nadenken over de aanmelding of meer informatie? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden over Ctrl-f.

Hierbij geef ik Podium Bloos toestemming mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van de nieuwsbrief.

[recaptcha]