Jongerenwerkplaats

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en heb je talent om te acteren of theater te maken? Dan hoor jij thuis in de jongerenwerkplaats van Podium Bloos!

Voor wie?
De jongerenwerkplaats biedt een intensief traject voor jongeren met een passie voor theater. Het belangrijkste is dat je écht zin hebt om te gaan ontdekken wat theater voor jou betekent en er serieus wat voor over hebt. Enige spelervaring is een pre, maar geen must.

Wat gaan we doen?
Tijdens de wekelijkse repetities kom je in aanraking met de verschillende skills die komen kijken bij het maken van een voorstelling, zoals acteren, scenografie (scenebeelden creëren), musiceren en regisseren. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten binnen het theater en zorgen dat jij je echt gaat ontwikkelen. Samen met een ervaren regisseur en andere talentvolle jongeren maak je een voorstelling voor Festival 39Graden.

Professionele begeleiding
Gedurende twintig weken werk je samen met regisseur Jorg van den Kieboom in een kleine groep aan de productie Genesis 2.0 (werktitel), die jullie presenteren tijdens Festival 39Graden. Klik hier voor meer informatie over Jorg van den Kieboom en Genesis 2.0.

De smaak te pakken?
Wil je jezelf hierna verder ontplooien, dan heb je gedurende het jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende andere korte projecten, zoals Theater Na de Dam (in april).

Praktische informatie

Repetitiedag : zondag
Startdatum : zondag 8 september 2019
Einddatum  : zondag 9 februari 2020
Starttijd : 12.00 uur
Eindtijd   : 17.00 uur
Minimum leeftijd : 13 jaar
Lessen : 20
Locatie  : Podium Bloos
Prijs : € 295,-
Regie : Jorg van den Kieboom
Eindpresentatie : zondag 9 februari 2020 tijdens Festival 39Graden