Live Art Festival Breda

Het festival waar kunst tot leven komt

In 2017 voor het eerst in Belcrum: Live Art Festival Breda. Een festival in Belcrum boordevol voorstellingen variërend van theater, circus, muziek, dans, visuele kunst en nog veel meer. Jong en oud kan zich onderdompelen in de wereld van Live Art en kennismaken met jonge, talentvolle makers. Elk hoekje van terrein KlaversJansen wordt benut. 

Zinnenprikkelend, dicht op de huid en grensverleggend; dat is Live Art! Op ongewone locaties komen verschillende kunstvormen letterlijk tot leven. Het publiek voelt zich onderdeel van de kunst die getoond wordt en soms zelfs ter plekke samen gemaakt wordt. Als in een restaurant met open keuken, is te zien wat er gebeurt. Zo ben je geen toeschouwer, maar beleef je vooral een totaalervaring.

Live Art Festival Breda vindt plaats op vertrouwde plekken, maar vaker nog op onbekend terrein, in al die geheime huizen en loodsen in het industriële KlaversJansen op loopafstand van Centraal Station Breda.

Derde editie: 30, 31 augustus en 1 september 2019
Na twee eerdere succesvolle edities keert Live Art Festival Breda deze zomer terug. Klik hier voor meer informatie en tickets.