fbpx

Kaartverkoop

Reserveringswijze
Per activiteit of voorstelling in onze agenda vind je ook de informatie over hoe je kaarten reserveert of koopt. In sommige gevallen word je doorverwezen naar een andere pagina om je kaarten te reserveren/kopen.

Online tickets
Voor de meeste activiteiten/voorstellingen kom je terecht bij ons ticketsysteem. Je kunt via dit systeem gelijk online betalen via IDEAL of creditcard. Na betaling ontvang je een e-ticket in je inbox. Deze dien je uit te printen of op je telefoon te tonen en te laten scannen bij onze kassa.

Ticket printen
Open het elektronische plaatsbewijs, print het plaatsbewijs uit. Neem je ticket mee op de dag/avond van de betreffende voorstelling, laat je ticket scannen bij de kassa.

We willen graag stimuleren dat er zo weinig mogelijk geprint wordt. Je kunt daarom ook je ticket op je telefoon laten scannen door ons.

Pinnen
Je kunt pinnen bij Podium Bloos, zowel aan de kassa als bij de bar.

Pin Only: Vanaf januari 2019
Vanaf 1 januari 2019 kun je bij Podium Bloos niet meer met contant geld betalen. We hebben nieuwe pinautomaten aangeschaft, zodat je voortaan zowel bij de kassa als aan de bar kunt pinnen of contactloos kunt betalen. Op deze manier kunnen wij je sneller en veiliger van dienst zijn.

Openingstijden kassa
Onze kassa gaat vanaf 1 uur voor aanvang van de activiteit of voorstelling open. Eventueel kun je ook aan de kassa een kaartje kopen. In dat geval ben je niet verzekerd van een plaats.

Kom op tijd voor de voorstelling
Als de voorstelling is begonnen, worden laatkomers of gasten die gedurende de voorstelling de zaal verlaten, niet (meer) in de zaal toegelaten. Indien er een pauze is, kun je nadien je plaatsen innemen. Een en ander geeft geen recht op restitutie.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden kaartverkoop >>