Update coronamaatregelen

Update 04-11

Op dinsdag 3 november heeft de overheid aangekondigd dat er voor de komende twee weken een ‘verzwaringspakket’, bovenop de gedeeltelijke lockdown, geldt. Dit betekent dat Podium Bloos haar deuren tijdelijk weer moet sluiten en dat alle voorstellingen, films en bijeenkomsten t/m woensdag 18 november worden geannuleerd. We proberen alle activiteiten te verplaatsen naar een andere datum.

Kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd.


Update 14-10

Dinsdag 13 oktober zijn er nieuwe maatregelen door de overheid afgekondigd. Voor Podium Bloos betekent dit dat wij voorlopig niet meer dan 30 personen mogen toelaten bij voorstelling, films en andere bijeenkomsten. Ook de horeca is gesloten.

Mondkapje verplicht
Om jouw bezoek aan Podium Bloos zo veilig mogelijk te laten verlopen is het dragen van een mondkapje verplicht. Alleen als je op je stoel zit mag je deze afdoen. Ga je naar het toilet? Dan zet je het mondkapje weer op totdat je weer op je plek zit. We verzoeken je om je eigen mondkapje mee te nemen. Zonder mondkapje kan de toegang worden geweigerd.

Alle coronamaatregelen op een rij
Klik hier voor een volledig overzicht van de maatregelen die wij in tijden van corona nemen om een veilig bezoek voor iedereen te garanderen.