Spring naar content
Theater

Podium proeverij

Makers van Breda

do 7 november '24 20:00 €10 incl. 1 consumptie

Podiumproeverij

Breda is handenvol talentvolle theatermakers rijk, maar misschien heb je hun werk nog nooit gezien. Daarom is er de Podiumproeverij!
Voor een lage prijs maak je kennis met (nieuwe) theaterproducties van Makers van Breda. Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten voor updates over de programmering.
Geniet in Bloos van ons gunstig geprijsde bierassortiment, huiskamersfeer en bekijk als één van de eerste nieuw werk van deze makers.

Makers van Breda

Makers van Breda is een groep professionele producenten van theater, dans en muziek, die een sterke verbondenheid kennen met de stad en de samenleving, collectief werken aan meer zichtbaarheid en publieksontwikkeling, samen optrekken, en zich richten op een gezamenlijke huisvesting aan de Speelhuislaan in Breda.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

Podium Proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Theater

Podium proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Gastbespeling

Bij Ons Thuis

Ageeth de Haan & Breda's Festival Orkest

In dit familietheater concert maak je kennis met het thema ’thuis’.

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*