Spring naar content
39Graden

Theatrale installatie Losing Winter

Anne Leijdekkers & Witte Rook & 39Graden

15/11/2023 - ma 8 januari '24 18:30 Voor communityleden

Losing Winter

Maak jij je zorgen over klimaatverandering en de toekomst van de aarde? Maakt de manier waarop mensen de aarde uitbuiten je wel eens verdrietig? Ben je benieuwd hoe de winters van lang geleden anders zijn dan die van nu?

Lynn Cazabon (kunstenaar, Baltimore, VS) en Anne Leijdekkers (theatermaker) zijn op zoek naar enthousiaste performers tussen de 16 en 20 jaar om herinneringen aan de winter van bewoners van bejaardentehuis Park Zuiderhout te vertalen naar een theatrale installatie.

Wil je niet alleen spelen, maar ook samenwerken aan een interdisciplinair proces waarvan de uitkomst nog niet vast staat? Schrijf je dan in voor deze workshop!

In 6 repetities duikt Anne samen met jullie in een proces waarin we werken met de herinneringen en jullie persoonlijke gedachtes en emoties rond klimaatverandering meenemen. We werken aan monologen, herschrijven monologen, en zullen samen de setting en theatervormgeving bepalen en deels realiseren. Er is ruimte voor 6 deelnemers.

Repetities:

Woensdag 15 november

Woensdag 6 dec

Woensdag 13 dec

Weekend 16 en 17 dec

Woensdag 10 januari

De eindpresentaties vinden plaats in de week van 8 januari.

 

39Graden

39Graden is het jongerenplatform binnen Bloos. Hier draait alles om de podiumkunsten en leren jonge makers hoe ze het beste uit hun eigen creativiteit kunnen halen. Door middel van workshops, coachings en toffe activiteiten gaan we op zoek naar wat jij de wereld te zeggen hebt.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

De Staat van Babylon

Stormkamer

Hoe zou jouw ideale wereld eruitzien? Stormkamer nodigt in De Staat van Babylon haar publiek uit om mee te stemmen over een utopische samenleving.
Lees meer Tickets

Belcrum Bios: Barbie

Greta Gerwig

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Lees meer Tickets
Bios

Belcrum Bios: Asteroid City

Wes Anderson

Duik in een klein woestijnstadje tijdens de jaarlijkse conventie voor jonge stargazers en space cadets.

Lees meer Tickets