Gezocht: acteurs voor performance tijdens Live Art Festival Breda

Voor een korte performance tijdens de komende editie van Live Art Festival Breda, op 30, 31 augustus en 1 september, zijn we op zoek naar enthousiaste mannelijke acteurs/dansers uit Breda. Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Heb je gevoel voor ritme en humor? En durf je je kwetsbaarheid te tonen op het podium? Meld je dan nu aan!

Beach Portraits #1
Vorig jaar maakte regisseur Anna Verkouteren Jansen samen met een jonge actrice een voorstelling gebaseerd op de beroemde fotoserie Beach Portraits van Rineke Dijkstra. Deze performance was onderdeel van het theaterprogramma Frascati Issues #Rebel, over jong zijn in Amsterdam. Afgelopen maand hernam Anna Beach Portraits #1 bij Podium Bloos met de Bredase actrice Isha de Haan.


Foto’s: Jean van Lingen

Beach Portraits #2
Op Festival LA Breda krijgt Beach Portraits #1 een vervolg, met deze keer twee jongens in de hoofdrol. Hiervoor is Anna op zoek naar jongens met dans en/of theaterachtergrond. Het dansen hoeft zeker niet perfect. Uitgaande van Rineke Dijkstra’s werk zit juist in de imperfectie natuurlijke theatraliteit. Wat we gaan maken: een hilarisch, ongemakkelijk en absurd stukje. Een zoektocht naar de imperfectie van het tienerlichaam, niet te vergeten in zwembroek!

Data audities en repetities
De audities vinden plaats op woensdag 26 of vrijdag 28 juni tussen 18.00 en 20.00 uur in Podium Bloos (data afhankelijk van de beschikbaarheid van de auditant). Er wordt gerepeteerd in de laatste twee weken van augustus (data in overleg met de speler). Het toonmoment is op 31 augustus en 1 september tijdens Festival LA Breda. Volledige beschikbaarheid is een vereiste.

Aanmelden auditie
Interesse? Stuur dan vóór donderdag 20 juni een e-mail naar pm@podiumbloos.nl met een korte motivatie, een foto en je contactgegevens. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over LA Breda.