Open Call: 39Graden zoekt jong talent

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 februari 2020 vindt de twaalfde editie plaats van Festival 39Graden: dé start voor jong talent tussen de 15 en 21 jaar. Voor de programmering zijn we op zoek naar jonge theatermakers, regisseurs, acteurs, dansers, choreografen, muzikanten, circusartiesten en tekstschrijvers. Wil jij met jouw eigen voorstelling op 39Graden staan? Meld je dan vóór 19 oktober aan via info@39graden.nl

Over 39Graden
39Graden is meer dan alleen een festival. Deelnemers worden in de aanloop naar het festival begeleid door jonge professionals uit het veld, ontmoeten andere talentvolle jongeren, bezoeken samen voorstellingen én profiteren van vele andere ontwikkelingsmogelijkheden, zoals masterclasses. Het hoogtepunt ieder jaar is het festival, waarbij alle talentvolle jongeren samenkomen, elkaars werk zien en van elkaar leren.

Gouden Thermometer
Tijdens de finale van Festival 39Graden wordt de Gouden Thermometer uitgereikt, een stimuleringsprijs voor de meest in het oog springende voorstelling. Voorwaarde is dat jongeren het stuk zelf hebben gemaakt. De winnaar ontvangt een productiebudget van € 750,- voor de ontwikkeling van een nieuwe voorstelling.

Kijk voor meer informatie op www.39graden.nl.