Bloos inspiratie voor verhalenbundel Tilt Inc.

Vijf jonge schrijvers. En vijf Bredase bedrijven. Wat gebeurt er als je die combineert? Als je literaire talenten in dienst neemt? En ze loslaat op een nieuwe werkvloer? Neerzet bij de koffieautomaat? Met de directeur laat wandelen? Door gangen laat dolen? Dan krijg je vijf unieke ervaringen. En vijf korte verhalen. Die gebundeld zijn in het boek Tilt Inc.

Begin dit jaar ging schrijfster Dieuwke van Turenhout in tijdelijke dienst bij Podium Bloos en liet zich inspireren door de magie van het theater.

Bestel je exemplaar in de boekhandel in Breda of via info@tilt.nu

Tilt slaat met INC. een brug binnen het Brabantse landschap. Twee groeiende velden worden met elkaar verbonden. Het innovatieve bedrijfsleven én jong literair talent. Tilt zocht creatieve bedrijven en enthousiaste auteurs om samen aan het werk te gaan. Om elkaar beter te leren kennen. En om van elkaar te leren.

Mijke Pol, Maureen Gazhal, Marie Borremans, Sara van Gennip en Dieuwke van Turenhout gingen in tijdelijke dienst bij Park Zuiderhout, De Grote Kerk, Zuylen Uitvaartverzorging, Kasparov Finance & BI en Podium Bloos.

INC.
schrijvers + bedrijven = verhalen
€ 10 in de boekhandel
 of bestel via info@tilt.nu