Podium Bloos organiseert Summer Intensive voor theatertalenten

Podium Bloos organiseert aankomende zomer een intensief programma exclusief voor theatertalenten.

In dit programma krijgen kinderen en volwassenen een unieke kans om samen met een professionele theatermaker een voorstelling te creëren. De Spaanse danseres, choreograaf en performance kunstenaar Aitana Cordero leidt het programma. Aitana studeerde aan de School voor Nieuwe Dansontwikkelingen en volgde de Master of Choreography aan de Theaterschool Amsterdam. Haar performances en videowerk reist de hele wereld rond, daarnaast speelt ze in het werk van andere theatermakers en geeft ze workshops bij o.a. Utrechts gezelschap Dox. Cordero werkt vanuit beweging, objecten en het begrip ruimte en zal aan de hand van het thema huis/thuis samen met de deelnemers tot een installatie-achtige voorstelling komen.

Van 19 augustus t/m 3 september zullen in het weekend de repetities plaatsvinden. Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt de voorstelling gespeeld tijdens LA Breda. Deelname aan het programma kost € 70,- inclusief repetities en voorstellingen. Aanmelden kan via info@podiumbloos.nl of telefonisch via 076 – 572 08 05.

Dus ben je helemaal gek van theater en wil je graag leren van de professionals? Meld je dan nu aan voor de summer intensive!

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!