Podium Bloos zoekt allround stagiair(e)

Volg je een studie in de richting van evenementenorganisatie, communicatie, CMV of vergelijkbaar, heb je affiniteit met cultuur en theater en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan is Podium Bloos op zoek naar jou!

Over Podium Bloos
Podium Bloos is een podium en broedplaats voor ambitieuze makers, met name op het gebied van theater en dans. Er is ruimte voor ontwikkelen, repeteren, monteren en presenteren. Podium Bloos is gehuisvest in een industriële omgeving in Breda, waar het beschikt over een grote zaal, meerdere dans- en theaterstudio’s en kantoorruimtes. Als gastheer en partner voor een veelheid aan organisaties, zowel zakelijk als artistiek, ontvangt Podium Bloos een diversiteit aan bezoekers met jaarlijks ongeveer 150 publieksactiviteiten en bijna 20.000 bezoekers. Podium Bloos heeft zowel een stedelijke als een provinciale rol op het gebied van talentontwikkeling voor makers en maakt onderdeel uit van PLAN talentontwikkeling Noord-Brabant. Podium Bloos realiseert ook eigen artistieke projecten zoals Festival LA Breda, Ogentroost, Festival 39Graden en Jeugdtheaterwerkplaats Ctrl-f.

Wie zoeken wij?
Podium Bloos zoekt met name studenten (MBO/HBO) die op zoek zijn naar een meewerkstage. Tijdens je stage voer je verschillende werkzaamheden uit, o.a. op het gebied van organisatie, productie en communicatie. Bijvoorbeeld bij een van onze festivals of andere activiteiten gedurende het jaar. Uiteraard worden de werkzaamheden afgestemd op jouw ervaring, studie en interesse.

Interesse?
Wil je stage lopen bij Podium Bloos? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@podiumbloos.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Susanne Vergouwen via 076-5720805.