Werken bij

Vacatures

Vrijwillige medewerkers
Wil jij eens het reilen en zeilen van Podium Bloos van dichtbij meemaken? Dat kan! Podium Bloos is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die het leuk vinden om ons te ondersteunen. Er is genoeg te doen waarbij we je inzet en enthousiasme kunnen gebruiken. Denk hierbij aan: het begeleiden van artiesten en van bezoekers, ondersteuning bij voorstellingen, horeca, garderobe, kassa, administratie, technisch onderhoud, marketing, distributie, etc.. Kortom: voor iedereen is er wel een mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan Podium Bloos.

Wat verwachten we van je?
Naast een gezonde dosis interesse in theater en podiumkunsten, spreekt het natuurlijk voor zich dat je enthousiast en nauwkeurig te werk gaat. Per jaar verwachten we dat je minimaal 12 diensten gaat draaien, dus gemiddeld 1 per maand.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een prettige en afwisselende werkomgeving, waarin je veel mensen leert kennen, hebben we een aantal maal per jaar bijeenkomsten waarbij we het nuttige met het aangename combineren. Naast een hapje en een drankje hebben we geregeld trainingen en/of cursussen die voor jou als vrijwillige medewerker van toepassing zijn.Uiteraard heb je in hoge mate ook gratis toegang tot voorstellingen die bij Podium Bloos plaatsvinden.

Wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op: info@podiumbloos.nl.

Stagiaires
Voor studenten is er de mogelijkheid om stage te komen lopen bij Podium Bloos. Wij kunnen altijd mensen gebruiken bij opbouw, afbouw en horeca, maar ook bij promotie activiteiten zoals flyeren en enquêteren. Lijkt het je leuk om jezelf te ontwikkelen binnen een culturele instelling neem dan contact met ons op.

Eigen projecten kunnen ook uitgevoerd worden binnen Podium Bloos. Heb jij een goed idee maar zoek je de ruimte om het uit te voeren dan kan Podium Bloos voor jou de oplossing zijn. Natuurlijk zitten er enkele voorwaarden aan om bij Bloos een evenement neer te kunnen zetten.

Heb je een vraag over de voorwaarden of gewoon een goed idee stuur dan een e-mail naar: info@podiumbloos.nl