Werken bij

Vacatures

Podium Bloos is een podium en broedplaats voor ambitieuze kunstenaarsmakers, met name op het gebied van theater en dans. Er is ruimte voor repeteren, monteren en presenteren. Podium Bloos is gehuisvest in een industriële omgeving in Breda, waar het beschikt over een grote zaal, meerdere dans- en theaterstudio’s, en kantoorruimtes.

Als gastheer en partner voor een veelheid aan organisaties, zowel zakelijk als artistiek, ontvangt Podium Bloos een diversiteit aan bezoekers met jaarlijks ongeveer 150 publieksactiviteiten en bijna 20.000 bezoekers. Podium Bloos heeft zowel een stedelijke als een provinciale rol op het gebied van talentontwikkeling. Podium Bloos realiseert ook eigen artistieke projecten zoals Live Art Festival Breda, Ogentroost, Festival 39Graden, die soms ook buiten het gebouw plaatsvinden.

Podium Bloos zoekt:

  • Medewerkers bar (vrijwillig)
  • Allround stagiair (m/v)

Vrijwillige medewerkers
Wil jij eens het reilen en zeilen van Podium Bloos van dichtbij meemaken? Dat kan! Podium Bloos is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die het leuk vinden om ons te ondersteunen. Er is genoeg te doen waarbij we je inzet en enthousiasme kunnen gebruiken. Denk hierbij aan: het begeleiden van artiesten en van bezoekers, ondersteuning bij voorstellingen, horeca, garderobe, kassa, administratie, technisch onderhoud, marketing, distributie, etc.. Kortom: voor iedereen is er wel een mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan Podium Bloos.

Wat verwachten we van je?
Naast een gezonde dosis interesse in theater en podiumkunsten, spreekt het natuurlijk voor zich dat je enthousiast en nauwkeurig te werk gaat. Per jaar verwachten we dat je minimaal 12 diensten gaat draaien, dus gemiddeld 1 per maand.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een prettige en afwisselende werkomgeving, waarin je veel mensen leert kennen, hebben we een aantal maal per jaar bijeenkomsten waarbij we het nuttige met het aangename combineren. Naast een hapje en een drankje hebben we geregeld trainingen en/of cursussen die voor jou als vrijwillige medewerker van toepassing zijn. Uiteraard heb je in hoge mate ook gratis toegang tot voorstellingen die bij Podium Bloos plaatsvinden.

Wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op: info@podiumbloos.nl.


Podium Bloos zoekt allround stagiair(e)

Volg je een studie in de richting van evenementenorganisatie, communicatie, CMV of vergelijkbaar? Heb je affiniteit met theater en cultuur? En ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan is Podium Bloos op zoek naar jou!

Voor de organisatie van onze eigen festivals Live Art Festival Breda en 39Graden bieden wij een meewerkstageplek aan. Tijdens je stage voer je verschillende werkzaamheden uit op het gebied van organisatie, productie en communicatie. Naast het werk rondom de festivals, kun je ook meedraaien met tal van andere activiteiten die in Podium Bloos afspelen. Uiteraard worden de werkzaamheden afgestemd op jouw ervaring, studie en interesse.

39Graden (4 t/m 7 februari 2021)
39Graden is een traject voor jonge makers. We organiseren verschillende activiteiten in het jaar: masterclasses, workshops, bezoek aan voorstellingen met nagesprekken met de professionals. Het hoogtepunt ieder jaar is het festival, waarbij alle talentvolle jongeren samenkomen, elkaars werk zien en van elkaar leren. In 39Graden organiseren jongeren zichzelf, zijn er doorstroommogelijkheden naar nieuwe circuits en een groeiend publiek en wordt talentontwikkeling gestimuleerd door de inspiratie en de expertise van professionele makers.

Interesse?
Wil je stage lopen bij Podium Bloos? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@podiumbloos.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Sylvia Smilde via 076-5720805.