fbpx

Werken bij

Vacatures

Podium Bloos is een podium en broedplaats voor ambitieuze kunstenaars/makers, met name op het gebied van theater en dans. Er is ruimte voor repeteren, monteren en presenteren. Podium Bloos is gehuisvest in een industriële omgeving in Breda, waar het beschikt over een grote zaal, meerdere dans- en theaterstudio’s, en kantoorruimtes.

Als gastheer en partner voor een veelheid aan organisaties, zowel zakelijk als artistiek, ontvangt Podium Bloos een diversiteit aan bezoekers met jaarlijks ongeveer 150 publieksactiviteiten en bijna 20.000 bezoekers. Podium Bloos heeft zowel een stedelijke als een provinciale rol op het gebied van talentontwikkeling. Podium Bloos realiseert ook eigen artistieke projecten zoals Live Art Festival Breda, Ogentroost, Festival 39Graden, die soms ook buiten het gebouw plaatsvinden.

Podium Bloos zoekt:

  • Medewerkers bar (vrijwillig)

 

***

Vrijwillige medewerkers

Wil jij eens het reilen en zeilen van Podium Bloos van dichtbij meemaken? Dat kan! Podium Bloos is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die het leuk vinden om ons te ondersteunen. Er is genoeg te doen waarbij we je inzet en enthousiasme kunnen gebruiken. Denk hierbij aan: het begeleiden van artiesten en van bezoekers, ondersteuning bij voorstellingen, horeca, garderobe, kassa, administratie, technisch onderhoud, marketing, distributie, etc.. Kortom: voor iedereen is er wel een mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan Podium Bloos.

Wat verwachten we van je?
Naast een gezonde dosis interesse in theater en podiumkunsten, spreekt het natuurlijk voor zich dat je enthousiast en nauwkeurig te werk gaat. Per jaar verwachten we dat je minimaal 12 diensten gaat draaien, dus gemiddeld 1 per maand.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een prettige en afwisselende werkomgeving, waarin je veel mensen leert kennen, hebben we een aantal maal per jaar bijeenkomsten waarbij we het nuttige met het aangename combineren. Naast een hapje en een drankje hebben we geregeld trainingen en/of cursussen die voor jou als vrijwillige medewerker van toepassing zijn. Uiteraard heb je in hoge mate ook gratis toegang tot voorstellingen die bij Podium Bloos plaatsvinden.

Wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op: [email protected].