Dansfestival Moving Futures terug in Breda

Vanaf 7 februari 2019 reist het vernieuwende dansfestival Moving Futures voor de vijfde keer langs elf verschillende steden in Nederland. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april strijkt het festival voor de tweede keer neer in Podium Bloos. In een even verfrissend als veelzijdig programma trekt een eigenzinnige generatie dansmakers aan je voorbij die de dansdiscipline oprekt. Met het randprogramma van films, workshops en de betere borrelpraat zet Moving Futures je overal met je neus bovenop.

Programma vrijdag 5 april
Jesús de Vega & Chai Blaq – Choreopop
Judith Clijsters – Bored To Death
Meer info over het (rand)programma & kaarten >>

Programma zaterdag 6 april
Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage – Panflutes & Paperwork
NEON – Körper
Meer info over het (rand)programma & kaarten >>

Een reis langs de dans van vandaag
Tijdens het Moving Futures festival krijg je, naast voorstellingen, ook een kijkje achter de schermen van de hedendaagse dans. Met interactieve inleidingen, spoedcursussen, nagesprekken en meet & greets ontdek je wat er aan een voorstelling vooraf gaat en wat jij als toeschouwer betekent voor de ontwikkeling van een opkomende choreograaf.

Moving Futures is een initiatief van de vijf landelijke productiehuizen: Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door (financiële) steun van Gemeente Breda.

www.movingfutures.nl