Altijd al zelf met een voorstelling mee willen doen?

Dan is dit je kans! Sandra Kramerová en Theater de Generator zijn op zoek naar vrouwen uit de regio Breda om deel te nemen aan de dansproductie Dictatorship of Love.

In Dictatorship of Love onderzoekt Slowaaks-Nederlandse dansmaker Sandra Kramerová de politieke kracht van massachoreografieën. In haar jeugd in Tsjechoslowakije zag Kramerová hoe een massa van lichamen als propagandamachine voor het communistische regime werd ingezet.

Tijdens deze voorstelling volgen we 3 dansers en een groep vrouwen in hun zoektocht naar de kracht van het vrouwelijk lichaam in een menigte. Kan beweging luider spreken dan woorden en wat gebeurt er als we gezamenlijk als één bewegen? Hoe kun je je als individueel lichaam verhouden tot een collectieve beweging?

In aanloop naar deze voorstelling organiseert Sandra Kramerová workshops waar vrouwen van alle leeftijden en achtergronden aan deel kunnen nemen en bieden een geweldige kans om het resultaat van de workshop op het podium te laten zien!

Ben jij op zoek en nieuwsgierig naar een collectieve danservaring en wil jij die ervaring om zetten in een mooi optreden? Geef je dan op. Danservaring is geen vereiste, passie en toewijding zijn een pluspunt!

Meld je aan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Repetitie: 16 & 18 januari  17:00 – 20:00 | Podium Bloos Voorstelling: 19 januari | Podium Bloos