fbpx

Ruimtes & Extra’s

Ruimtes

Grote theaterzaal
Aantal plaatsen: 30 tot 150 personen
(afhankelijk van de groepssamenstelling)

Een zakelijke bijeenkomst in de ambiance van onze grote zaal geeft nét dat beetje extra. De zaal heeft een ruimtelijke sfeer en is een juiste bodem voor inspiratie en ontmoeting. Ook aan technische faciliteiten geen gebrek. De mogelijkheden om van uw symposium, congres of presentatie een succes te maken zijn talrijk!

Theaterstudio’s
Aantal plaatsen TS 1: 16 personen
Aantal plaatsen TS 2: 12 personen

Ook videocall moe? Denk dan eens ‘out of the box’ en kom op gepaste afstand vergaderen of brainstormen in één van onze theaterstudio’s. Dat heeft niet alleen een positief effect op de groepsdynamiek, verandering van werkplek wakkert ook nog eens de creativiteit aan. Bij ons zit je dus sowieso goed en misschien zelfs wel beter dan thuis! Onze theaterstudio’s zijn geheel naar wens in te richten.

Dansstudio
Aantal plaatsen: 25 tot 50 personen
(afhankelijk van de groepssamenstelling)
Bij een dansstudio denk je misschien niet direct aan een zakelijke bijeenkomst, maar deze ruimte is juist multifunctioneel inzetbaar en ideaal voor bijvoorbeeld workshops, cursussen en trainingen voor kleine groepen. De ruimte kan voorzien worden van een presentatiescherm en andere technische faciliteiten, zoals licht en geluid.

Foyer
Aantal plaatsen: 25 personen
Onze industriële foyer is de ideale omgeving voor een informeel samenzijn. Denk aan een bedrijfsborrel of jubileumviering. Maar ook voor kleine vergaderingen of presentaties is deze ruimte zeer geschikt.

 

Extra’s

Catering naar wens
Van een smakelijk bittergarnituur, een overheerlijke lunch tot een koud/warm buffet, BBQ of uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Technisch
Wat betreft techniek heeft Podium Bloos de basis licht- en geluidsmogelijkheden in huis: verschillende soorten lampen, een lichttafel, versterkers, een cd-speler en een meng- en een microfoontafel. Eventueel extra geluid en licht kan snel geregeld
worden.

Rolstoelvriendelijk
Podium Bloos is rolstoelvriendelijk. We beschikken over meerdere rolstoelplaatsen en een apart toilet voor rolstoelgebruikers.

Interesse?
Neem voor een vrijblijvend advies op maat contact met ons op via [email protected] of bel 076-5720805. Of kom gerust eens langs om een kijkje te nemen (alleen op afspraak).