Ruimtes & Extra’s

Ruimtes

Grote theaterzaal
Aantal plaatsen: 30 tot 150 personen
(afhankelijk van de groepssamenstelling)

Een zakelijke bijeenkomst in de ambiance van onze grote zaal geeft nét dat beetje extra. Dankzij de enorme ruimte kunnen wij uw gasten op veilige afstand van elkaar placeren. Zo wordt het mogelijk om uw zakenrelaties op een verantwoorde manier te ontmoeten, te inspireren en fysiek met elkaar te netwerken. Ook aan technische faciliteiten geen gebrek. De mogelijkheden om van uw symposium, congres of presentatie een succes te maken zijn talrijk!

De 1,5 meter zaalopstelling biedt ruimte aan tenminste 70 personen en kan – afhankelijke van de groepssamenstelling – uitgebreid worden naar in totaal 150 personen.

Theaterstudio’s
Aantal plaatsen TS 1: 16 personen
Aantal plaatsen TS 2: 12 personen

Ook videocall moe? Denk dan eens ‘out of the box’ en kom op gepaste afstand vergaderen of brainstormen in één van onze theaterstudio’s. Dat heeft niet alleen een positief effect op de groepsdynamiek, verandering van werkplek wakkert ook nog eens de creativiteit aan. Bij ons zit je dus sowieso goed en misschien zelfs wel beter dan thuis! Onze theaterstudio’s zijn geheel naar wens in te richten, met de voorwaarde dat de 1,5 meter afstand in acht wordt genomen.

Dansstudio
Aantal plaatsen: 25 tot 50 personen
(afhankelijk van de groepssamenstelling)

Bij een dansstudio denk je misschien niet direct aan een zakelijke bijeenkomst, maar deze ruimte is juist multifunctioneel inzetbaar en ideaal voor bijvoorbeeld workshops, cursussen en trainingen voor kleine groepen. De ruimte kan voorzien worden van een presentatiescherm en andere technische faciliteiten, zoals licht en geluid.

Foyer
Aantal plaatsen: 25 personen

Onze industriële foyer is de ideale omgeving voor een informeel samenzijn. Denk aan een bedrijfsborrel of jubileumviering. Maar ook voor kleine vergaderingen of presentaties is deze ruimte zeer geschikt.

 

Extra’s

Catering naar wens

Van een smakelijk bittergarnituur, een overheerlijke lunch tot een koud/warm buffet, BBQ of uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Technisch

Wat betreft techniek heeft Podium Bloos de basis licht- en geluidsmogelijkheden in huis: verschillende soorten lampen, een lichttafel, versterkers, een cd-speler en een meng- en een microfoontafel. Eventueel extra geluid en licht kan snel geregeld
worden.

Rolstoelvriendelijk

Podium Bloos is rolstoelvriendelijk. We beschikken over meerdere rolstoelplaatsen en een apart toilet voor rolstoelgebruikers.

Interesse?

Neem voor een vrijblijvend advies op maat contact met ons op via info@podiumbloos.nl of bel 076-5720805. Of kom gerust eens langs om een kijkje te nemen (alleen op afspraak).