Spring naar content
39GradenTheater

samen alleen.

zoophis.

za 11 mei '24 - zo 12 mei '24 13:00 - 22:00 €5 - €7,50

samen alleen.

alleen samen. in een kamer, waarin de deur naar buiten enkel geopend en gesloten kan worden door één persoon. mis(t)communicatie hangt in de lucht. stap in het grijze gebied van de liefde, waar niemand wordt gezien.

heb jij gehoord wat ik heb gehoord?

zoophis.

zoophis. is een tweeëntwintigjarige creatieve octopus. Vanuit diens studie Cultuurwetenschappen aan de UvA en diens makerschap als audiovisueel kleinkunstenaar, onderzoekt zoophis. de wereld om zich heen. zoophis. componeert diens gedachtegoed in heavy-bass dub soundscapes en alternatieve hiphop. Die zoekt altijd naar nieuwe manieren van verhaalvertelling, nieuwe wijzen van communicatie. Deze persoon is gefocust op het aanwakkeren van nieuwe luister- en gedachtepatronen bij het publiek.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

39Graden

Nothing Ever Happens in Room 42

39Graden

Bevinden de leerlingen van lokaal 42 zich in een rare droom of is de realiteit gekker dan je denkt?

Lees meer Tickets
39Graden

Zachte Verbinding

Lise Hendrix

Lise neemt jullie mee op een emotioneel pad langs herinneringen.

Lees meer Tickets
39Graden

Amazone

Amazone

Amazone is een singer-songwriter wiens muziek een creatieve kijk biedt op de hedendaagse soul & R&B.

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*