Spring naar content
39Graden

39Graden Festival

39Graden

11/05/2024 - zo 12 mei '24 13:00

39Graden Festival

Ben jij klaar het grote podium te betreden? Wil jij je samen met andere creatieve jongeren ontwikkelen in je kunst? Meld je dan aan voor het 39Graden Festival!

Het 39Graden Festival is dé start voor jonge makers tussen de 15 en 22 jaar. Een weekend waar aanstormend talent en jonge professionals elkaars werk zien en van elkaar leren.

Je ontmoet andere creatieve vrienden, bezoekt voorstellingen én profiteert van alle extra’s die bij de 39Graden community horen, zoals workshops, masterclasses en gratis voorstellingen in Bloos.

Wanneer je je aanmeldt nodigen we je op 10 maart uit uit om ons meer te vertellen over je concept en koppelen we je aan een professionele coach uit het werkveld, waar je tijdens de twee coachingsdagen mee samenwerkt. Deze vinden plaats op 24 maart en 21 april.

Aan het einde van het festivalweekend wordt de Gouden Thermometer uitgereikt. Dit is een stimuleringsprijs voor de deelnemer waarin de jury de meeste potentie ziet om zich te ontwikkelen. O.a. Thommy Heeffer & Rowan van den Boomen (winnaars Hollands Got Talent 2020), Warre Verlinden (voorprogramma Philippe Geubels) en Flip Noorman (Winnaar Annie M.G. Schmidtprijs 2023) hebben de Gouden Thermometer al in ontvangst mogen nemen.

Meld je aan door de klikken op tickets rechts bovenaan de pagina!

Heb je meer vragen? Stuur dan een mailtje naar 39graden@podiumbloos.nl

39Graden

39Graden is het jongerenplatform binnen Bloos. Hier draait alles om de podiumkunsten en leren jonge makers hoe ze het beste uit hun eigen creativiteit kunnen halen. Door middel van workshops, coachings en toffe activiteiten gaan we op zoek naar wat jij de wereld te zeggen hebt.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

Podiumproeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Bios

Belcrum Bios: The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Hettie Macdonald

Op een ochtend verlaat Harold zijn huis om een brief te posten aan zijn stervende vriendin. Hij weet niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint, zonder de juiste uitrusting. Onderweg inspireert hij mensen om met hem mee te lopen.

Lees meer Tickets
39Graden

Seizoensafsluiting

39Graden

Laten we samen knallend het 39Graden seizoen afsluiten!

Lees meer