Spring naar content

39Graden

39graden-244

Ontwikkel jezelf in een veilige haven

39Graden is dé creatieve community voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar bij Bloos in Breda. Bij de 39Graden jongerencommunity draait alles om de podiumkunsten. Hier leer jij hoe je als maker en podiumkunstenaar, samen met andere communityleden, het beste uit je eigen creativiteit kan halen! Met ons als steuntje in de rug ga je op zoek naar wie jij bent als creatieveling en wat jij te zeggen hebt op het podium.

Ieder 39Graden-seizoen, van september tot en met juni, organiseren we activiteiten om onze communityleden te inspireren, uit te dagen en elkaar te ontmoeten. Zo hebben we BRAAK-avonden, workshops, masterclasses, bezoeken we voorstellingen en worden communityleden aan professionals gekoppeld. Door middel van een spelavond wordt er ieder seizoen een kerngroep (Club39) samengesteld die iedere week bij elkaar komt om de kneepjes van het vak te leren en – onder begeleiding van coach-regisseurs – zelf een voorstelling te maken. 

Als kers op de taart krijg je de mogelijkheid om op ons jaarlijkse festival te laten zien wat je in huis hebt!

Voor €20 per seizoen kies je zelf je traject en denken we graag met je mee. Van kat-uit-de-boom-kijker tot onderdeel van onze seizoenskern, Club39, alles kan. Wij vinden het belangrijk om jou te helpen groeien!

Benieuwd wat het zijn van een communitylid allemaal inhoudt en wat we aan activiteiten te bieden hebben? Lees vooral verder!p.s.: Maak je beeldende kunst? Op ons festival hebben we altijd een randprogramma met exposities van jonge kunstenaars! 

Onze projecten

39Graden

Spelavond

39Graden

Lijkt Club39 jou wel wat? Meld je dan aan voor de spelavond!

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*

39Graden 2023 - 2024 kalender 10x15cm