Spring naar content

39Graden

39graden-244

Ontwikkel jezelf in een veilige haven

39Graden is dé creatieve community voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar bij Bloos in Breda. Bij de 39Graden jongerencommunity draait alles om de podiumkunsten. Hier leer jij hoe je als maker en podiumkunstenaar, samen met andere communityleden, het beste uit je eigen creativiteit kan halen! Met ons als steuntje in de rug ga je op zoek naar wie jij bent als creatieveling en wat jij te zeggen hebt op het podium.

Ieder 39Graden-seizoen, van september tot en met juni, organiseren we activiteiten om onze communityleden te inspireren, uit te dagen en elkaar te ontmoeten. Zo hebben we BRAAK-avonden, workshops, masterclasses, bezoeken we voorstellingen en worden communityleden aan professionals gekoppeld. Door middel van een spelavond wordt er ieder seizoen een kerngroep (Club39) samengesteld die iedere week bij elkaar komt om de kneepjes van het vak te leren en – onder begeleiding van coach-regisseurs – zelf een voorstelling te maken. 

Als kers op de taart krijg je de mogelijkheid om op ons jaarlijkse festival te laten zien wat je in huis hebt!

Voor €20 per seizoen kies je zelf je traject en denken we graag met je mee. Van kat-uit-de-boom-kijker tot onderdeel van onze seizoenskern, Club39, alles kan. Wij vinden het belangrijk om jou te helpen groeien!

Benieuwd wat het zijn van een communitylid allemaal inhoudt en wat we aan activiteiten te bieden hebben? Lees vooral verder!p.s.: Maak je beeldende kunst? Op ons festival hebben we altijd een randprogramma met exposities van jonge kunstenaars! 

Volgende activiteiten

39Graden

Nothing Ever Happens in Room 42

39Graden

Bevinden de leerlingen van lokaal 42 zich in een rare droom of is de realiteit gekker dan je denkt?

Lees meer Tickets
39Graden

39Graden Festival

39Graden

Meld je hier aan voor het 39Graden Festival!

Lees meer Tickets

Member worden

Word 39Graden communitymember! Voor maar €20 per jaar mag jij met álle activiteiten meedoen en profiteer je van voordelen zoals gratis voorstellingen in Bloos, inbreng in het workshopaanbod, een kans op ons festival op te treden en nog meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*