Spring naar content

Algemene voorwaarden

Om jouw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen heeft Bloos enkele huisregels opgesteld. De belangrijkste staan hieronder op een rijtje. Bij vragen kan je contact opnemen met info@podiumbloos.nl of 076 572 0805

Gedrag
Bloos is een veilige en inclusieve plek voor alle afkomsten, geloofsovertuigingen en identiteiten. Daarom hanteren wij een zero tolerance beleid voor racistische-, seksistische-, beledigende-, en discriminerende uitingen, ongewenste intimiteiten, agressief gedrag, vernielingen en geweld. Respect voor medebezoekers, personeel, artiesten en het gebouw is een vereiste.

Bij overtreding van bovenstaand ongewenst gedrag behoudt Bloos het recht je toegang te ontzeggen. Bij ernstige overtredingen kan handhaving en/of politie worden ingeschakeld.

Foto- en videoapparatuur
Foto-, film- en geluidsapparatuur mag zonder toestemming van de artiest en Bloos niet mee naar binnen worden genomen. Zet tijdens de voorstelling je telefoon uit of op stil, zodat je de spelers en andere bezoekers niet stoort.

Te laat
Onze deuren openen altijd 1 uur voor de voorstelling. Zorg dat je op tijd bent, want na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk om de zaal te betreden. Te laat zijn geeft geen recht op restitutie.

Toegang
Er wordt geen toegang verleend aan personen die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs. Bloos volgt het horecasluitingstijdenbeleid van de Gemeente Breda; dat betekent dat er na 02:00 geen bezoekers meer toegelaten worden.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen naar Bloos.

Roken
Roken, vapen of ander open vuur is strikt verboden in alle ruimtes en zalen van Bloos.

Aansprakelijkheid
Bij sommige producties en/of voorstellingen wordt er in Podium Bloos meer dan 85 dB(A) aan geluid geproduceerd. Bloos aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nadelige gevolgen die hierdoor wellicht kunnen optreden aan het gehoor.  Gebruik van de garderobe is op eigen risico. Bloos stelt zich niet verantwoordelijk voor beschadigde or gestolen items. 

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*