Spring naar content

Werken bij

Bij Bloos zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich enorm thuis voelen bij Bloos en zoeken daarom graag een juiste fit! Onze gasten variëren enorm, waaronder ook hele jonge (soms minderjarig) nieuwe theatermakers. We vinden termen zoals inclusie en ruimdenkend dan ook goed bij ons passen en vinden het fijn als jij dat ook vindt.

We zijn op zoek naar vrijwillige medewerkers voor horeca-werkzaamheden zoals tappen, kassahandelingen en garderobehandelingen. Voor en na een voorstelling ontvang je de gasten en zorgt ervoor dat ze van een hapje en een drankje worden voorzien. Uiteraard ben je vriendelijk richting de gasten en kan je goed met eventuele drukte achter een bar omgaan.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een prettige en afwisselende culturele en artistieke werkomgeving, waarin je veel mensen leert kennen, hebben we een aantal maal per jaar bijeenkomsten waarbij we het nuttige met het aangename zullen combineren. We hebben geregeld trainingen en/of cursussen die voor jou als vrijwillige medewerker van toepassing zijn. Uiteraard heb je ook gratis toegang tot voorstellingen die bij Podium Bloos plaatsvinden en hier mag je altijd iemand gratis mee nemen!

Interesse of wat meer informatie? Stuur dan een berichtje naar horeca@podiumbloos.nl

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*