Spring naar content
39Graden

Wonderkind

Yara Hackmann

za 11 mei '24 - zo 12 mei '24 13:00 - 22:00 €5 - €7,50

Wonderkind

Op mijn zeventiende had ik een platencontract, een gymnasiumdiploma en een hele hoop ambitie. Op mijn achttiende had ik een afspraak bij de huisarts, omdat ik niets meer kon en niets meer wilde. Nu ben ik twintig en wil ik verder, verdomme.

Yara Hackmann

Mijn naam is Yara Hackmann en ik schrijf sinds mijn dertiende liedjes over alles wat me bezighoudt. Dat deed ik eerst in het Engels, maar ik schrijf sinds een paar jaar ook veel Nederlandstalige muziek. Hierbij begeleid ik mezelf op gitaar. Naast het schrijven van muziek ben ik veel met toneel bezig. Ik ben jeugdtheaterdocent op de Zaanse Theaterschool in Zaandam en sta zelf met enige regelmaat op de planken in kleinschalige producties. Ik vind verhalen vertellen het allermooiste wat er is en zet dit dan ook veel in bij het schrijven van mijn liedteksten.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

39Graden

Nothing Ever Happens in Room 42

39Graden

Bevinden de leerlingen van lokaal 42 zich in een rare droom of is de realiteit gekker dan je denkt?

Lees meer Tickets
39Graden

Zachte Verbinding

Lise Hendrix

Lise neemt jullie mee op een emotioneel pad langs herinneringen.

Lees meer Tickets
39Graden

Amazone

Amazone

Amazone is een singer-songwriter wiens muziek een creatieve kijk biedt op de hedendaagse soul & R&B.

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*