Spring naar content
Theater

Aan de oevers van de schaduw

De Derde Akte

za 15 juni '24 20:00 €15

Na de ongelukkige dood van zijn vrouw is de toneelschrijver Edward volledig aan lager wal geraakt. Hoewel hij zijn vrouw haatte, blijft hij worstelen met de vraag of hij haar dood had kunnen voorkomen.
Edward heeft bij Alex een kamer gehuurd waar hij zich verliest in drank en wanhoop. Als op een avond de geest van zijn overleden vrouw Ruby verschijnt, probeert Edward met het verleden in het reine te komen. Onder de “regie” van Ruby wordt het drama van hun relatie en haar dood herhaald.

De Derde Akte

BST De Derde Akte is de studententheatervereniging van Breda. Gekenmerkt door hun tegendraadsheid en onorthodoxe stijl, creëert De Derde Akte bijzondere ervaringen voor het publiek met als belangrijkste motto; voor studenten, door studenten.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

Podium Proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Theater

Podium proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Gastbespeling

Bij Ons Thuis

Ageeth de Haan & Breda's Festival Orkest

In dit familietheater concert maak je kennis met het thema ’thuis’.

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*