Spring naar content

Belcrum Bios: Barbie

Greta Gerwig

di 16 januari '24 20:00 €7,50

Barbie

Regisseur Greta Gerwig (bekend van Lady Bird en Little Women) stelt in haar nieuwste film Barbie het patriarchaat aan de kaak. In Barbie Land wonen een paar Kens maar het zijn de Barbies die de boel runnen.

Tot Barbie en Ken naar de ‘echte wereld’ moeten. Voor het eerst in haar leven voelt Barbie zich geseksualiseerd, terwijl Ken zich juist verbaast over het respect waarmee hij wordt benaderd. Een verfrissende film over de perfecte pop die we allemaal kennen.

Greta Gerwig

Greta Gerwig is een Amerikaanse actrice, scenarioschrijver en filmregisseur. Als regisseur heeft ze drie films uitgebracht. Lady Bird (2017) en Little Women (2019) werden beide genomineerd voor een Academy Award voor Beste Film. In 2023 erscheen de kaskraker Barbie, waarmee Gerwig als eerste vrouwelijke regisseur de grens van 1 miljard dollar opbrengst passeerde.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

39Graden

Zachte Verbinding

Lise Hendrix

Lise neemt jullie mee op een emotioneel pad langs herinneringen.

Lees meer Tickets
39Graden

Amazone

Amazone

Amazone is een singer-songwriter wiens muziek een creatieve kijk biedt op de hedendaagse soul & R&B.

Lees meer Tickets
39Graden

Niet haar fout

Kim Aslan

Hoe word je gezien als je vrouw bent in deze maatschappij?

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*