Spring naar content
Bios

Belcrum Bios: The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Hettie Macdonald

12/03/2024 20:00 €7,50

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt.

Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel. The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

Hettie Macdonald

Hettie Macdonald (1962) is een Brits toneel-, televisie- en filmregisseur. Hettie Macdonald studeerde eerst Engels aan de Universiteit van Bristol en volgde daarna een opleiding tot regisseur aan het Royal Court Theatre. aarna werkte ze als theaterregisseur in Engeland, waar ze in 1996 haar filmdebuut maakte met Beautiful Thing, de verfilming van een toneelstuk dat ze eerder in het theater had geregisseerd. de “coming-out”-film was internationaal succesvol maar pas in 2023 volgde haar tweede film, de boekverfilming The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

Podiumproeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
39Graden

Seizoensafsluiting

39Graden

Laten we samen knallend het 39Graden seizoen afsluiten!

Lees meer
39Graden

39Graden Festival

39Graden

Meld je hier aan voor het 39Graden Festival!

Lees meer Tickets