Spring naar content
Eigen productieTheater

Radio Sueño

Anna Verkouteren Jansen & Bloos

20/09/2023 - zo 1 oktober '23 11:00 - 17:00 €6

Radio Sueño

Deze is voor iedereen die ‘s nachts wakker ligt, bang is voor het donker en piekert over de grote en kleine vragen des levens. Radio Sueño is een buitenaardse, muzikale, schaamteloos Freudiaanse audio-ervaring voor nachtdieren die de verleiding van het buzzende neonlicht niet kunnen weerstaan. Laat je twijfels achter, betreed de studio, ga liggen in de massagestoel en geef je over aan nachtdokter/DJ Marisol, die jou door je diepste onderbewustzijn leidt. Feelgood voelde nog nooit zo goed.

Radio Sueño is een eivormige intergalactische radiostudio, waarin DJ Marisol haar plaatjes draait en als therapeut de festivalbezoekers ontvangt. Neergedaald ruimteschip of glibberig massage keldertje? Het antwoord hangt ergens in het midden. Als bezoeker betreed je de installatie en word je 12 minuten lang getrakteerd op een audio-ervaring waarmee je afdaalt in je eigen onderbewustzijn. Een buitenaardse, muzikale, schaamteloos Freudiaanse audio-ervaring voor nachtdieren, weirdo’s en plafonddienstdraaiers die de verleiding van het buzzende neonlicht niet kunnen weerstaan.

Radio Sueño is een interdisciplinaire theaterervaring van Anna Verkouteren Jansen, geproduceerd door podium Bloos, in samenwerking met Theater de Nieuwe Vorst en mede mogelijk gemaakt door PLAN Brabant.

Anna Verkouteren Jansen

Anna Verkouteren Jansen(1992) is regisseur, theatermaker en schrijver. Anna’s werk gaat over de kracht van onze verbeelding. Ze houdt van kleine mensen met Grote Dromen. Ze maakt hallucinogene portretten van deze loners en underdogs, waarbij ze verschillende lagen van het bewustzijn verkent.

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Schrijf je in

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Voorstelling klaar? Avond begonnen!

In ons gezellig Blooscafé kan je voor én na je voorstelling genieten van lokale speciaalbiertjes, Fritz-Kola frisdrank of een wijntje voor een nostalgisch lage prijs. 

Plof lekker neer op de bank, zwaai even op de schommels en pak er een spelletje bij.

Ook te zien bij bloos

Theater

De Staat van Babylon

Stormkamer

Hoe zou jouw ideale wereld eruitzien? Stormkamer nodigt in De Staat van Babylon haar publiek uit om mee te stemmen over een utopische samenleving.
Lees meer Tickets

Belcrum Bios: Barbie

Greta Gerwig

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Lees meer Tickets
Bios

Belcrum Bios: Asteroid City

Wes Anderson

Duik in een klein woestijnstadje tijdens de jaarlijkse conventie voor jonge stargazers en space cadets.

Lees meer Tickets