Spring naar content

3-gangendiner bij de Veestallen voorafgaand aan je voorstelling

Restaurant de Veestallen en Bloos hebben de handen ineengeslagen!

Geniet voorafgaand aan je voorstelling in Bloos van een verrassings- 3-gangendiner inclusief 2 amuses ! Er is keuze uit een vlees of vegetarisch menu. Voor de kleine prijs van €49,95 verzeker jij jezelf van een topavond zonder gehaast.

Hoe werkt het precies?
Wanneer je in onze agenda een voorstelling ziet waarbij het diner & show arrangement beschikbaar is, klik je zoals gewoon op de ticketknop. Je hebt  keuze uit een reguliere kaart óf de diner & show kaart. Je hoeft alleen de diner & show kaart aan te schaffen. Hier zit de voorstelling bij Bloos bij inbegrepen!

Je hebt keuze uit een inloop vanaf 17:00 of 17:30. De Veestallen zorgt ervoor dat jij op tijd uitgegeten bent voor de voorstelling begint.

Het diner & show arrangement is op dit moment beschikbaar bij de volgende voorstellingen:

4 april – Siriana, mijn vriendin
11 april – Close to Harmony
18 april – Podiumproeverij

 

Heb je vragen over het diner & show arrangement? Neem dan contact op met leahboer@podiumbloos.nl

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Ook te zien bij bloos

Bios

Belcrum Bios: All of us Strangers

Andrew Haigh

Terwijl een scenarioschrijver een relatie ontwikkelt met zijn mysterieuze buurman, wordt hij teruggetrokken naar zijn ouderlijk huis. Daar lijken zijn ouders nog net zo te leven als op de dag dat ze dertig jaar geleden stierven.

Lees meer Tickets
Theater

Aan de oevers van de schaduw

De Derde Akte

Lees meer Tickets
Theater

Aan de oevers van de schaduw

De Derde Akte

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*