Spring naar content

Vrijwilliger worden bij Bloos!

Wil jij eens het reilen en zeilen van Bloos van dichtbij meemaken? Dat kan! Bloos is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers die het leuk vinden om ons te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich enorm thuis voelen bij Bloos en zoeken daarom graag een juiste fit! Onze gasten variëren enorm, waaronder ook hele jonge (soms minderjarig) nieuwe theatermakers. We vinden termen zoals inclusie en ruimdenkend dan ook goed bij ons passen en vinden het fijn als jij dat ook vindt! 🙂

De werkzaamheden bestaan uit het draaiend houden van de bar, drankjes inschenken en afrekenen, omgang met bezoekers, creëren van een gezellige sfeer, de bar gereed maken voorafgaand aan een voorstelling en opruimen na een voorstelling.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een gezellige en afwisselende culturele werkomgeving waarin je veel mensen leert kennen, hebben we een aantal maal per jaar bijeenkomsten waarbij we het nuttige met het aangename zullen combineren. Er is toegang tot trainingen en/of cursussen die voor jou als vrijwillige medewerker van toepassing zijn.

Uiteraard heb je ook gratis toegang tot voorstellingen die bij Bloos plaatsvinden en mag je altijd iemand gratis mee nemen!

Wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via e-mail of loop gewoon eens bij ons binnen in ons theater aan de Speelhuislaan!

Wij zijn Bloos

Bij Bloos vind je voorstellingen die je ontroeren, dansvoorstellingen waar je aan mee mag doen, makers die je anders nooit had gevonden en deuren die wagenwijd openstaan.

39Graden

Jong, creatief en een passie voor de podiumkunsten? 39Graden is het platform voor alle jongeren tussen die 15 en 22 die zich op, achter, voor of naast het podium willen ontwikkelen.

Productiehuis

Net afgestudeerd en zoek je een plek om onderzoek te doen naar je volgende project? Bloos biedt residenties en is een creatieve haven voor jonge theatermakers.

Mogen we je vaker verrassen?

Op de hoogte blijven van ons altijd verrassend aanbod? Schrijf je in en ontvang eens per maand de Bloosbrief in je inbox.

Ook te zien bij bloos

Theater

Podium proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Theater

Podium proeverij

Makers van Breda

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Bredase theatermakers.

Lees meer Tickets
Bios

Belcrum Bios: All of us Strangers

Andrew Haigh

Terwijl een scenarioschrijver een relatie ontwikkelt met zijn mysterieuze buurman, wordt hij teruggetrokken naar zijn ouderlijk huis.

Lees meer Tickets

Member worden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Pronouns*